tiistai 14. kesäkuuta 2016

Burleskin alkeet: ILMAINEN kokeilutunti Tanssistudio Razzmatazzilla!


BURLESKIN ALKEET- ILMAINEN kokeilutunti Tampereella!

Tanssistudio Razzmatazzin syksyn lukujärjestys julkaistaan hyvinkin pian ja siellä on luvassa vaikka kuinka paljon ihania burleskitunteja! Haluammekin nyt tarjota kaikille tunnista kiinnostuneille mahdollisuuden tulla jo etukäteen kokeilemaan burleskituntia ja näin mahdollistaa itselleen paikan myös syksyn alkeisviikkotunneilla, kunhan ilmoittautuminen tunneille alkaa!

Tunnilla otetaan pieni pintaraapaisu burleskin maailmaan ja tehdään hauskaa koreota yhdessä. Sinulla ei tarvitse olla minkäänlaista ennakkokokemusta burleskista tai edes tanssista!

Tunnille voit varustautua perus liikuntavaatteiden kera ja saavu tunnille mieluiten paljain varpain!

Tunti järjestetään Tanssistudio Razzmatazzin tiloissa 22.6.2016 klo 19:15-20:15 ja tunti on ILMAINEN!
Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse oliviarouge at gmail.com!

Tunnin opettajana toimii yksi suomi-burleskin pioneereista, Tampere Burlesque ry:n puheenjohtajanakin tunnettu Olivia Rouge! Olivia on itse esiintynyt burleskiesiintyjänä vuodesta 2008 lähtien ja opettanut erilaisia tunteja vuodesta 2012, viikkotunnit hän on aloittanut Razzmatazzilla vuonna 2014 ja nyt syksyllä on luvassa jo 6 erilaista tuntia burleskin tiimoilta! Olivia on ainoa viikkotunteja pitävä opettaja Tampereella, joka oikeasti toimii myös aktiivisesti burleskiesiintyjänä ja omaa näin vankan kokemuksen aiheesta.

Olivia luotsaa myös omaa Tampereen ensimmäistä virallista burleskiopistoaan Olivia Rouge's School of Burlesqueta, jonka kautta on Razzmatazzilla pidettävien viikkotuntien lisäksi saatavana kaikenlaisia kursseja ja työpajoja sekä virikettä myös polttareihin ja vaikka tyky-päiviin!
Katso lisää: www.schoolofburlesque.fi

Oliviasta voit lukea lisää:
www.oliviarouge.com
facebook.com/OliviaRougeEntertainment

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti