tiistai 12. tammikuuta 2016

Workshops & Courses in Tampere!


Make it Sparkle- workshop

Atelier Rouge presents

Oletko suuntaamassa esiintymään lavalle, mutta asun kanssa on ongelmia? Eikö neula ja lanka pysy käsissä tai strassien liimaus kuulostaa heprealta? Ei hätää, Olivia rientää apuun!

Viikonlopun intensiivikurssi esiintymisasujen ja niiden koristelun taitamisessa on täällä! La & su 6.-7.2 (la klo 11-15, su klo 10-14) Olivia Rouge Shop muuntautuu askartelupajaksi. Sopii loistokkaasti burleski-, drag- sekä muille lavaesiintyjille, jotka haluavat loistaa lavalla asujen ja asusteiden kera!

Kurssilla käydään läpi mm. seuraavia asioita:
- Asujen Do's & Dont's (erityisesti burleskiesiintyjille, jotka riisuvat vaatteita lavalla)
- Materiaalivalinnat
- Koristelutekniikat/kikat asuihin ja propseihin
- Mistä materiaaleja kannattaa hankkia

Kurssille voi tuoda omia keskeneräisiä asuja, joiden kanssa tarvitsee apua. Suunnitelmissa on koristella esimerkiksi rintaliivit (tai mitä nyt kenelläkin saattaisi olla tarpeellista koristella) viikonlopun aikana. Ateljeelta on saatavilla mukavasti materiaaleja kuten helmiä, koristenauhoja, kangastilkkuja ym., materiaalimaksu 5€ peritään, jos haluaa käyttää studiolta saatavia materiaaleja. Kalliimmat materiaalit kuten strassit ym. jokainen voi tuoda itse halutessaan.

Kurssin aikana ei valitettavasti valmisteta mitään suurempaa asua, tehdä kaavoja tai muuta vastaavaa, vaan keskitymme asuihin pienemmällä skaalalla ja enemmän koristelutekniikoihin. Jos kiinnostuneita löytyy, laajemman kurssin voi myös järjestää joskus tulevaisuudessa.

Olivia Rouge on vuonna 2006 pukuompelijaksi valmistunut burleskiesiintyjä, joka valmistaa 90% omista esiintymisasuistaan ja on lisäksi valmistanut pukuja muille esiintyjille burleski & drag-skenessä. Olivia valmistaa omaa mallistoaan ja mittatilaustöitä myös esimerkiksi morsiamille.

Koko viikonlopun hinta 100€ (sis. alv.24%). Vain sähköpostitse tulleet ilmoittautumiset hyväksytään. Ilmoittautuminen on sitova ja kurssi maksetaan laskulla etukäteen.

Kurssille mahtuu 8 ja kurssi järjestetään jos osallistujia on 4. Ilmoittautumiset: oliviarouge at gmail.com

Lämpimästi tervetuloa!

 

Olivia Rouge's School of Burlesque - Coaching classes

Onko suuntana jo esiintymislavat, mutta kaipaat apua numerosi kanssa? Olivia Rouge on täällä sinua auttamassa! Alkuvuodesta 2016 on mahdollista osallistua Coaching-tunneille Olivian opastuksella, jossa tarkoituksena on auttaa tulevia soolo- tai duoesiintyjiä heidän numeroidensa rakentamisessa. Kurssi on siis tarkoitettu henkilöille, joilla on jo jonkinlaista tietoa burleskista ja ovat oikeasti suuntaamassa esiintymislavoille! Kyseessä ei siis ole alkeiskurssi, missä tutustutaan burleskiin yleisesti tai muu vastaava :)

Voit siis osallistua tunneille jo valmiin, puolivalmiin tai vaikka vain ideatasolla olevan numeron kanssa ja yhteistuumin varmistetaan, että numerosta tulee mahdollisimman loistokas! Kurssille osallistuvat henkilöt voivat olla Teerenpeli Tenderfeet-iltaan hakevia ja/tai heillä on mahdollisuus myös päästä esiintymään Olivia Rouge’s School of Burlesquen kevätjuhlaan toukokuussa!

Kurssi koostuu 5 yhteisestä lähiopetustunnista (+ ekstratunti tasselien tekoon, ajankohta sovitaan erikseen) ja tämän lisäksi mahdollisista kotitehtävistä. Tarkoituksena on, että osallistujat työstävät numeroitaan itsenäisesti kotona tuntien välillä. Kurssilla ei varsinaisesti tehdä yhteisiä koreografioita.

Tunneilla voit oppia mm. seuraavia asioita:
- kuinka valita oikean musiikin ja miksata sen
- vastaukset kaikkiin mahdollisiin vaatetuskysymyksiin ja -ongelmiin
- koreografiallisia vinkkejä
- hahmon luomista
- miten mainostaa itseään ja saada keikkoja
- kokonaisuuden hiomista

Lisäksi valmistamme kaikille yhdessä esitykseen sopivat tasselit sovittuna ajankohtana. Tarkoituksena olisi mahdollisesti käydä yhdellä kerralla läpi yllämainittuja asioita ja pitää Question & Answer-tuokio ja loput 4 kertaa käytetään numeroiden läpikäymiseen.

Opintokokonaisuuden hinta 220€/hlö. Mahdolliset duoesiintyjät hinta on 180€/hlö, eli molemmat maksavat omat osuutensa kurssista. Summa kokonaisuudessaan tulee maksaa ennen kurssin alkua. Myös osamaksu onnistuu, mutta summa tulee olla maksettuna kokonaisuudessaan ensimmäiseen kertaan mennessä. Kevätjuhlaan osallistuville on tarpeen mukaan mahdollisuus osallistua vielä yhteen ekstratuntiin, jossa hiotaan numero loppuun. Ekstratunnin hinta 30€/hlö

Kurssille mahtuu 8 hlöä, kurssi toteutetaan, jos osallistujia on 5.

Tunnit järjestetään suurimmalta osin Tanssistudio Razzmatazzin tiloissa osoitteessa
Tanssistudio Razzmatazz
Satakunnankatu 18 A
33210 Tampere (2. kerros)
Myös tasselitunti olisi tarkoitus järjestää studiolla, mutta Olivian omassa työhuoneessa. Vaihtoehtoisesti voimme kokoontua myös muualla.

Tunnit studiolla järjestetään seuraavina ajankohtina:

Maanantaisin klo 17:00-18:45 aikavälillä 25.1-21.3.2016, eli joka toinen maanantai (25.1, 8.2, 22.2, 7.3, 21.3).
Tasselien rakennustunti sovitaan erikseen kaikille sopivaan ajankohtaan!

Ilmoittautumiset osoitteeseen oliviarouge at gmail.com , HUOM! Ainoastaan sähköpostitse tehty ilmoittautuminen on pätevä ja ilmottautuminen on SITOVA, kurssimaksua ei palauteta muuta kuin force majeuren sattuessa tai lääkärintodistuksella! Kurssi täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä, eli ole nopea!