sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Lisää syksyn työpajoja!Haikailetko burleskilavalle yleisöä viihdyttämään, mutta et tiedä mistä alottaisit tai mitä tulee ottaa huomioon? Olivia Rouge rientää apuun! Tässä työpajassa pääasiassa on keskustella ja vastailla kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin, mitä uuden burleskitulokkaan mielessä mahtaakaan pyöriä. Oli sitten mietinnän kohteena tuleva musiikki, esityksen teema, mistä kerätä inspiraatiota tai mikä tahansa muu kysymys, täällä niihin vastataan! Kurssilla tutustutaan myös erilaisiin burleskin tyyleihin ja do's & don'ts-osastoon numeronrakennuksen kannalta.

Olivia Rouge on esiintynyt burleskipiireissä vuodesta 2008 ja ollut näin yksi Suomen ensimmäisistä myös ammattikseenkin burleskia tekevistä esiintyjistä. Esiintymisuransa lisäksi Olivia opettaa viikottaisia burleskitunteja ja järjestää erilaisia työpajoja.

Työpajaan et tarvitse mukaan muuta kuin muistiinpanovälineet ja listan mieleen tulleista kysymyksistä. Työpajassa ei käydä läpi mitään koreografiallisia asioita, eikä sen tarkemmin yksittäisiä numeroita muuta kuin idean kehityksen kannalta.

Kurssi järjestetään 7.11 klo 12-13:30 ja toteutetaan Sisustuskonttorin tiloissa osoitteessa Mäntykatu 4.

Kurssin hinta 25€, ilmoittautuminen sähköpostitse oliviarouge at gmail.com, ilmoittautuminen on SITOVA! Kurssille mahtuu 12 hlöä, kurssi pidetään, jos osallistujia on 7.

Jos osallistut myös myöhemmin samana päivänä järjestettävään "From market to market"-markkinointityöpajaan (https://www.facebook.com/events/927209870674362/), on yhteishinta molemmille työpajoille 65€/hlö.

Vuonna 2016 alkaa useamman kerran coaching-tunnit Olivian opastamana, tällä kurssilla perehdymme tarkemmin tulevien esiintyjien jo ideoituihin numeroihin ja kuinka niitä mahdollisesti voi parantaa. Kurssista tulossa lisää infoa vuoden lopulla! Vuonna 2016 luvassa myös Teerenpeli Tenderfeet- uusien tulokkaiden ilta!

From market to market- workshop

Oletko jo esiintynyt burleskipiireissä jonkin verran tai olet aloitusruudussa ja kaipaat apua markkinoinnin kanssa? Olivia Rouge rientää apuun! Tässä työpajassa keskitytään seuraaviin asioihin:

- Miten markkinoida itseään esiintyjänä?
- Mitä materiaaleja markkinointia varten tarvitaan?
- Etiketti ja käyttäytyminen
- Nettisivujen kokoaminen helposti
- Esityksiin panostaminen

Ja pähkinänkuoressa kaikki mahdolliset työkalut, joiden kautta voit saada keikkoja paremmin ja tuoda itsesi tunnetuksi!

Olivia Rouge on esiintynyt burleskipiireissä vuodesta 2008 ja ollut näin yksi Suomen ensimmäisistä myös ammattikseenkin burleskia tekevistä esiintyjistä. Esiintymisuransa lisäksi Olivia mm. opettaa viikottaisia burleskitunteja ja järjestää erilaisia työpajoja.

Työpajaan tarvitset mukaan muistiinpanovälineet ja hyvässä tapauksessa kannettavan tietokoneen (nettisivujen teon läpikäyntiiin), lisäksi voit valmistautua kysymyksien kera. Työpajassa ei käydä läpi mitään yksittäisiä numeroideoita tai koreografiallisia asioita, vaan painotetaan ainoastaan yleisesti markkinointiin.

Kurssi järjestetään 7.11 klo 13:45-15:45 ja toteutetaan Sisustuskonttorin tiloissa osoitteessa Mäntykatu 4.

Kurssin hinta 50€, ilmoittautuminen sähköpostitse oliviarouge at gmail.com, ilmoittautuminen on SITOVA! Kurssille mahtuu 12 hlöä, kurssi pidetään, jos osallistujia on 7.

Jos osallistut myös aiemmin järjestettävään "Where do I even begin?"-työpajaan (https://www.facebook.com/events/456641791203346/), on yhteishinta molemmille työpajoille 65€/hlö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti