torstai 3. syyskuuta 2015

Syksyn työpajoja!


Olivia Rouge's School of burlesque - Beginner's weekend class!

Tervetuloa Tampereelle viikonlopun tiiviskurssille oppimaan burleskin alkeita!

Järjestäjänä toimii Olivia Rouge, Suomen burleskiskenen yksi eniten keikkailevista ja muutoin kulttuuriin vaikuttavista tekijöistä, hänet tunnetaan myös virallisena Burleskinstituutin opettajana. Olivia Rouge on esiintynyt vuodesta 2008 lähtien Suomen suvessa ja kesäöissä aina lapin paukkupakkasiin asti, sekä kansainvälisesti muun muassa Las Vegasista New Yorkin kautta Italiassa, Lontoossa ja Amsterdamissa. Olivia opettaa myös viikottaisia burleskitunteja Razzmatazz-tanssistudiolla muiden työpajojen ohella

Intensiivikurssi on kaksipäiväinen ja järjestetään 24.-25.10.2015 klo 12-16 molempina päivinä.

Kurssi järjestetään Razzmatazz-studiolla osoitteessa:
Satakunnankatu 18 A
33210 Tampere (Kauppakeskus Siperia, 2 krs.)

Lauantaina kurssi aloitetaan kertomalla hieman yleistä burleskin historiasta ja opettelemme esiintymisen kannalta ulkoisesti ja sisäisesti tärkeitä seikkoja kuten poseeraukset, kävely ja kontaktin luominen yleisöön. Aloitamme myös jo hieman katsomaan tiettyjen vaatekappaleiden riisuntaa.

Sunnuntaina keskitymme varsinaiseen esiintymiseen ja paremmin liikkumiseen. Opettelemme helpon koreografian, sekä klassisimpia burleskiliikkeitä. Lisäksi käymme lisää läpi erilaisia tapoja riisua tyypillisimpiä vaatekappaleita ja asusteita.

Kurssi soveltuu kaikille 18-vuotta täyttäneille ikään, kokoon tai sukupuoleen katsomatta. Kurssille voi osallistua kaikki aiheesta kiinnostuneet, olitpa täysin keltanokka, hieman esiintynyt tai vain uusia elämyksiä etsivä. Osallistuminen ei vaadi tanssitaustaa tai aiempaa kokemusta esiintymisestä. HUOM! Kurssilla käydään läpi myös jonkin verran Olivian viikkotunneilla käytyjä asioita!

Viikonlopun tiiviskurssin hinta molemmille päiville on 100€/henkilö. Ilmoittautuminen sähköpostitse 1.10.2015 mennessä osoitteeseen oliviarouge(a)gmail.com (mainitse nimesi ja puhelinnumerosi ilmoittautuessa!) ja saat paluupostina laskun työpajasta.

Ilmoittautuminen on SITOVA ja peruutettavissa ainoastaan force majeuren sattuessa. Sairastapauksissa vaaditaan sairaanhoitajan todistuksen ennakkomaksun palauttamiseksi. Maksettua ennakkomaksua ei palauteta peruutuksen sattuessa, mutta voit myydä osallistumisesi jollekin ystävällesi, jollet itse pääsekään paikalle.

Kurssille otetaan max. 14 osallistujaa. Kurssi järjestetään kun osallistujia on vähintään kuusi henkilöä.

Lisätietoja sähköpostitse oliviarouge(a)gmail.com
Pin-up Posing with Olivia Rouge

Oletko aina halunnut tuoda parhaat puolesi esiin kuvaustilanteissa, mutta et oikein tiedä miten? Olivia Rouge rientää apuun! Vuodesta 2008 burleskiesiintyjänä, burleskiopettajana, alternative-mallina, tuottajana ja vaatesuunnitelijana toiminut Olivia Rouge kertoo tässä 1,5h työpajassa kaikki mahdolliset vinkit, mitä sinun tulee tietää poseeraamisesta, kuvaustilanteessa olemisesta sekä sopimusasioista.

Tässä työpajassa painotamme enemmän pin-up henkisiin kuvausasentoihin, mutta pajassa käydään läpi myös yleispäteviä vinkkejä kuvaustilanteeseen, eli vaikka perinteinen pin-up ei välttämättä olisi juuri sinun juttusi, niin varmasti löydät vinkkejä myös muunlaisiin kuvaustilanteisiin!

Työpajassa opit mm:

- Poseerauksen perusasiat
- Ilmeet ja käsien asennot
- Oman vartalon käyttö kuvaustilanteessa
- Rekvisiitan käyttäminen ja vaatteiden valinta
- Kuvan käyttöoikeudet


Kurssille tarvitset mukaan:

Korkokengät (ei platform-korkoja) ja liikkumiseen sopivat, mieluiten vartalonmyötäiset vaatteet (esim, toppi ja legginsit).
Ota lisäksi oma kamera mukaan.

Työpajan hinta 45€/hlö. Ilmoittaudu nimelläsi ja puhelinnumerollasi sähköpostitse 14.9.2015 mennessä osoitteeseen oliviarouge(a)gmail.com), jolloin saat tarkemmat ohjeet workshoppiin osallistumisesta, yleisistä infoista ja laskun työpajasta.

Ilmoittautuminen on SITOVA ja peruutettavissa ainoastaan force majeuren sattuessa. Sairastapauksissa vaaditaan sairaanhoitajan todistuksen maksun palauttamiseksi. Vaihtoehtoisesti voit myös myydä paikan kurssilta vaikka jollekin kaverillesi, jos et itse pääsekään paikalle!

Kurssille otetaan max. 14 osallistujaa. Kurssi järjestetään kun osallistujia on vähintään kuusi henkilöä.

Lisätietoja sähköpostitse oliviarouge(a)gmail.com
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti