maanantai 21. huhtikuuta 2014

Polttari-ideoita Olivia Rougen kanssa!Burleskiworkshopit - esimerkiksi polttareihin!

Olivia Rouge toimii myös burleskiesiintyjänä ja tarjoaa täten myös burleskiesityksiä tapahtumiin, mutta myös burleskiworkshoppeja. Workshopit ovat mitä mainioimpia ideoita esim. polttari-iltojen ohjelmaan tai syntymäpäiväsankareille. Workshopeissa voidaan yhdistellä erilaisia burleskin osa-alueita täysin asiakkaan toiveiden mukaisesti, mutta tässä on joitain esimerkkejä, mitä tunneilla voidaan opettaa:
- perus burleskiliikkeistä (bump'n'grind, shimmy & shake ym.)
- voidaan tehdä oma korerografia, jonka polttari / synttäriporukka yhdessä opettelevat esim. johonkin toivottuun kappaleeseen
- Tiettyjen vaatekappaleiden sensuellia pois ottamista (esim. hanskat, sukat ym.) ja yleinen propsien hyväksikäyttö (tuoli, puuhkat ym.)
- Tasseliworkshop, joko vain tasselien pyörityksen saloihin opettamista tai sekä pyörityksen opetusta, että itse tasselien valmistuksen opetusta.
- Kuinka näyttää vintage henkiseltä pin-up tytöltä? Workshopissa opetetaan vintage henkisten hiuksien ja meikkien salat
Suosituin tapa viettää burleskiworkshop on yleensä koreografia, johon on liitetty joitakin vaatekappaleiden riisuntaa!
Kaikki workshopit ovat mahdollisia joko yksityistunteina tai isommalle porukalle (20hlöä alkaa kuitenkin olla maksimi). Olivia Rouge järjestää workshoppeja Tampereella tanssistudiossa jossa käy itsekin harjoittelemassa esityksiään, mutta on mahdollista pyytää opettamaan myös muille paikkakunnille.
Olivia opettaa myös viikottaisia burleskitunteja tanssistudio Razzmatazzilla.Phot-O-Rama kuvauspalvelu - esim pin-up kuvaukset! 

Phot-O-Rama tarjoaa kattavat kuvaus- ja stailauspalvelut Tampereella, jossa saat viettää päivän ammattilaisten puunattavana, muistonasi upeat kuvat. Kuvaukset rakennetaan vaihtelevien teemojen ympärillle ja asiakkaalle luodaan sopiva stailaus sekä ehostus. Teemat ovat voineet saada inspiraationsa elokuvista, Pin-Up-taiteesta, tehdasmiljööstä, vuodenajoista, eläimistä tai vaikkapa sykähdyttävimmistä saduista! Katso lisää kuvauspaketeistamme nettisivuiltamme photorama.fi.
Studion takana ovat intohimoisesti Pin-Up- ja Burleskitaiteen lajeissa jo vuodesta 2008 vaikuttaneet alan ammattilaiset, Albine A. Dorable ja Olivia Rouge. He ovatkin juuri oikeat henkilöt opastamaan miten tuot parhaat puolesi esille ja tunnet olosi upeaksi. Oman mausteensa porukkaan tuo huippukuvaaja Anna-Liisa Nikus, joka taikoo Sinusta kameran edessä oikean mannekiinin!

Kuvauspalvelu sopii erityisen hyvin lahjaksi rakkaimmille, huomenlahjaksi, polttariohjelmaksi tai ihan muuten vain piristykseksi itsellesi! 
Phot-O-Raman tiimiin saat parhaiten yhteyttä sähköpostitse: photoramainfo(at)gmail.com


1 kommentti:

  1. Bluehost is definitely the best hosting provider with plans for all of your hosting needs.

    VastaaPoista